Menu

Opstart årgang 2013 og yngre

image Fodbold for friske drenge og piger
Jack Bejer Pedersen
16. marts 2019 kl. 19:45

Vorbasse Boldklub vil gerne tilbyde alle friske drenge og piger årgang 2013 og yngre, - fodbold med masser af sjov og leg. Kom og prøv om fodbold er noget for dig, i fællesskab med alle dine venner.

Græsset er ved at blive grønt og vi træner hver torsdag i Vorbasse - første gang d. 4. april kl. 16:00-17:00

Har du ingen fodboldstøvler kan du sagtens prøve om fodbold er noget for dig. De første 3 gange er gratis og som nystarter i foråret 2019 betaler du kun kr. 100,- i kontingent indtil sommerferien.

Hvert år når foråret melder sig, er der opstart af første gangs fodboldspillere. Vorbasse Boldklub har stor fokus på grundstammen, som skal danne klubbens fremtid i bredde fodbolden. Visionen er, at stille hold i alle årgange, såvel både pige som drenge hold. Historisk set har der gennem tiden været fantastiske Vorbasse hold, både pige og drenge, med flotte resultater og fodbold opleveler for livet i udlandet, - og ikke mindst læring om kammeratskab, holdånd, teamplay, foreningsliv og masser af sjov med kammeraterne... alt sammen startet som helt unge børne fodboldspillere i 5, 6, 7 års alderen og som for mange varer ved livet igennem.

Vorbasse Boldklub glæder sig til at se dig.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte træner Torben Andreassen på mobil 29853530

Luk