Menu

Vorbasse Boldklub vil pige-/damefodbold også fremover

image Pige-/Damefodbold også fremover
30. juni 2015 kl. 16:32

Juni 2015

Vorbasse Boldklub vil pige-/damefodbold også fremover.

 

Vi har nogle super dygtige fodboldpiger i årgangene fra årgang 1996, 1997, 1998, 1999, 2000 og yngre.

 

Boldklubben vil gerne, at der er mulighed for at spille fodbold for pigerne.

 

Vi står i den kommende sæson med den udfordring, at flere spillere fra årgang 1999 og 2000 skal enten på efterskole eller vil forsøge at dygtiggøre sig fodboldmæssigt i større klubber.

 

Vi ønsker de spillere, der søger andre udfordringer held og lykke og vi er selvfølgelig altid klar til at tage imod jer, når du får ”hjemve”.

Til efterskole-spillerne håber vi, at I vil passe på jeres fodboldkvaliteter og komme endnu bedre tilbage til din hjemmebane.

 

Fra efteråret har vi tilmeldt et u17 8-mandshold til pigerne. Vi vil meget gerne 11-mands fodbold, men vil hellere starte ”blødt” med gode kvalificerede udskiftningsspillere frem for en smal trup til et 11-mands hold.

 

Der er lavet aftale med Erik Neuleman, der har været træner i klubben i flere år. Erik er en træner, der gerne vil udvikle spilleren, men samtidig er god til at skabe en tryg stemning. Det er lige præcist det, vi gerne vil med vores spillere. Jack Pedersen vil være hjemmeside- og IT-chef for holdet (sådan en anden form for holdleder J)

 

Kære piger – Vorbasse Boldklub vil meget gerne have pigefodbold i alle rækker – vi håber, at du støtter op og fortsat har vilje til at spille for og i Vorbasse.

 

Med venlig hilsen

 

Vorbasse Boldklub

v/ Ole velo Jensen – tlf. 29457617

og træner Erik Neuleman – tlf. 20666585

 

P.S.: efter at denne besked er lavet til trænerne, har Simone desværre igen fået en skade, hvilket gør, at hun ikke kan deltage i efteråret. Erik vil fortsat gerne starte op med u17-holdet, men efter aftale med bestyrelsen arbejder vi på at finde en permanent afløser for Erik.

 

P.P.S.: Der er første turneringkamp torsdag 20/8. Træningen vil sandsynligvis ligge mandag eller tirsdag fra omkring kl. 18.00. Det forventes, at træningen starter i uge 32 - mere herom senere.

 

Luk