Menu

Herre Senior - Ny træner og opstart 2020

image
30. november 2019 kl. 12:08

Herre Senior - Opstart sæson 2020 – Invitation til spillermøde d. 10/12-2019 kl. 17.45 i VFC

Velkommen til ny seniortræner Poul Erik Klausen.

Som vi tidligere har informeret om, så er Poul Erik eller Polle som han plejer at blive kaldt – ansat som ny træner for herre-senior i Vorbasse/Hejnsvig.

Polle bor i Askov ved Vejen og er 52 år, han arbejder til daglig som maskinarbejder ved OTV Plast i Vejen

Han har de sidste 2 sæsoner og 2 gange tidligere været senior-træner i Gesten IF. Derudover har han været træner i både Brørup, Læborg og Vamdrup, så det er en erfaren herre vi byder velkommen.

Polle har hvad der i dag svarer til B træner-licens.

Han har selv været aktiv målmand, og har i træningen stor fokus på den opgave. Der vil blive tilbudt extra målmandstræning 1 gang om ugen for vores målmænd

En go træningsaften for Polle er sammen med en stor flok glade spillere, der er klar til intensive træningsøvelser med fuld damp på, så pulsen kommer helt op, og selvfølgelig masser af bold. Men det gode humør og kammeratskabet skal være med, ellers får vi ikke træningsaftnerne til at være det foretrukne for spillerne slutter han af.

Vi har alle mulighed for at sige goddag til Polle tirsdag d 10. dec, hvor der inviteres til opstarts-spillermøde kl. 17.45 – 19.45 i VFC. Vi starter med at spise sammen.

Sæt X i kalenderen nu – nærmere program for aftenen kommer inden mødet.

Seniorudvalget