Menu

Pressemeddelelse - Ophør af klub- og holdsamarbejde

image
26. januar 2020 kl. 23:34

Presse Meddelelse om ophør af klub- og holdsamarbejde.

Det er med beklagelse, at de 2 bestyrelser for Vorbasse Boldklub og Hejnsvig IF må meddele, at klubsamarbejdet ophører her ved starten af forårssæsonen.

Vi må erkende, at der i bestyrelserne ikke er enighed om hvordan klubsamarbejdet skal fungere, og det tager vi konsekvensen af siger de 2 formænd, Bjarne Kring, Vorbasse og Carsten Strandhave, Hejnsvig.

Beslutningen får selvfølgelig nogle konsekvenser for de fælles hold begge klubber har leveret spillere til. Som udgangspunkt fortsætter holdene hvor spillerne er nu, og vi er enige om, at det vigtigste er at der fortsat spilles fodbold i de 2 klubber.

De enkelte hold og trænere vil blive indkaldt til et infomøde hvor vi vil informere om hvordan vi kommer videre herfra og igang med forårs sæsonen. 

Har i spørgsmål eller brug for en fodboldsnak, er i mere end velkommen til at kontakte henholdsvis Carsten Strandhave 53195013 - Hejnsvig IF eller Bjarne Kring 30220721 - Vorbasse Boldklub.

Med fodbold hilsen

Bestyrelsen for Hejnsvig IF Fodbold og Vorbasse Boldklub af 1912

_______________________________________________________

HUSK! Vorbasse Boldklub afholder generalforsamling på Tirsdag d. 28. januar kl. 19:00 i Vorbasse Fritidscenter. Her kan du selvfølgelig få en mere uddybende snak om ophøret af klubsamarbejdet og de nye visioner for boldklubbens fremtid.
Du kan også blive en del af fodbold fællesskabet og være med til at udvikle Vorbasse Boldklub. Vi har brug for frivillige og et lille bidrag et par gange om året er også meget velkommen. Om du er fodbold "nørd" eller ej er ligegyldigt. Eneste forudsætning er, at du ønsker at bidrage med frivilligt foreningsarbejde til gavn for klubbens piger og drenge, børn og unge, Dame- og Herrer Senior og Oldboys.
Kig forbi på Tirsdag kl. 19:00..... det er ikke forpligtende at deltage.... og vi er vært for en kop kaffe, øl, vand og brød som tak for din opbakning til generalforsamlingen.

_______________________________________________________