Menu

Corona regler for tilskuer til kamp

image
27. september 2020 kl. 19:17
Vorbasse Boldklub ønsker forsat, at tilskuerne har mulighed for at se lokale kampe på boldbanerne. De nye Coronaregler tillader tilskuer, men under visse betingelser.
 
Adgangsbilletten til kampene er, at man selv medbringer en stol.
 
DBU og myndighedernes Corona reglerne er, at vi til kampe må være op til 500 personer incl. spillere, trænere, dommere og tilskuer mv. Såfremt det samlede antal personer er imellem 51-500 SKAL tilskuerne være siddende - Vi forventer, at der til senior kampene vil være mere end 50 personer og adgangsbilletten er derfor, at man selv medbringer en stol.
 
Op til og med 50 personer incl. spillere, trænere, dommere og tilskuer mv. er der intet krav til selv at medbringe en stol. I børn og unge kampene forventer vi ikke mere end 50 personer. Men til Senior kampene forventer vi mere end 50 personer og kravet til at skulle sidde ned skal derfor forventes som tilskuer. Vil du være sikker på at kunne se en kamp for børn, unge eller senior, - ja så medbring for en sikkerhedsskyld en stol.
 
Herudover må tilskuere kun opholde sig inden for afmærkede tilskuerarealer. Tilskuere skal holde minimum én meters afstand til hinanden. Der må maks. være en tilskuer pr. 2 kvadratmeter tilskuerareal.
 
Go' fornøjelse, -det kan sagtens lade sig gøre, så husk stolen hvis du vil se kampen

Luk