Menu

eFodbold i Vorbasse Boldklub

image FIFA20 - PlayStation 4
24. februar 2020 kl. 14:43

eFodbold FIFA20 PlayStation 4

Vorbasse Boldklub skal være med til at kikstarte DBU eFodbold. Såvel nuværende spillere på græs samt nye eFodbold spillere får nu mulighed for at træne i Vorbasse Boldklub og spille turnering i FIFA20 på PlayStation 4. Man deltager i hold af 2-6 spillere i U8-U12, i U13-U16 og i U17+. Både drenge og piger, mænd og kvinder kan deltage. Der spilles ikke i køns opdelt hold. Du skal være medlem af Vorbasse Boldklub, men det er ikke et krav at man er spillende på græs for at deltage i eFodbold.

Turneringer og stævne dage afvikles i fodboldklubberne på Carlsberg Gaming Arenaer på 50" TV og PlayStation 4. Der spilles i lokale puljer og holdene samles på skift i de lokale klubber og spiller således "fysik" mod hinanden. Man kan kvalificere sig til regionale finaler og gå videre til Grand Finals om Danmarks Mesterskaberne i eFodbold FIFA20.

Skal du med på et turnerings hold? Der er kort tilmeldingsfrist.... så saml 2-6 spillere og meld jer til senest på fredag d. 28. februar.

Tilmeld til Jack Bejer Pedersen på mobil 50545660.

Du kan også sagtens være med i Vorbasse Boldklub eFodbold uden at spille turnering. Vi er pt. igang med at tilrettelægge trænings dage mv. Mere info kommer senere.

Læs mere her

Læs mere på DBU Jylland eFodbold