Menu

eFodbold i Vorbasse Boldklub

image FIFA20 - PlayStation 4
24. februar 2020 kl. 14:43

eFodbold FIFA20 PlayStation 4

Vorbasse Boldklub skal være med til at kikstarte DBU eFodbold. Såvel nuværende spillere på græs samt nye eFodbold spillere får nu mulighed for at træne i Vorbasse Boldklub og spille turnering i FIFA20 på PlayStation 4. Man deltager i hold af 2-6 spillere i U8-U12, i U13-U16 og i U17+. Både drenge og piger, mænd og kvinder kan deltage. Der spilles ikke i køns opdelt hold. Du skal være medlem af Vorbasse Boldklub, men det er ikke et krav at man er spillende på græs for at deltage i eFodbold.

Turneringer og stævne dage afvikles i fodboldklubberne på Carlsberg Gaming Arenaer på 50" TV og PlayStation 4. Der spilles i lokale puljer og holdene samles på skift i de lokale klubber og spiller således "fysik" mod hinanden. Man kan kvalificere sig til regionale finaler og gå videre til Grand Finals om Danmarks Mesterskaberne i eFodbold FIFA20.

Skal du med på et turnerings hold? Der er kort tilmeldingsfrist.... så saml 2-6 spillere og meld jer til senest på fredag d. 28. februar.

Tilmeld til Jack Bejer Pedersen på mobil 50545660.

Du kan også sagtens være med i Vorbasse Boldklub eFodbold uden at spille turnering. Vi er pt. igang med at tilrettelægge trænings dage mv. Mere info kommer senere.

Læs mere her

Læs mere på DBU Jylland eFodbold

 

    

 

    

 

Luk