Menu

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 2021

image
31. januar 2021 kl. 13:52

AFLYST PÅ UBESTEMT TID PGA CORONA SITUATIONEN - VI MELDER NY DATO UD VARSLET MED 14 DAGE.

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling i Vorbasse Boldklub af 1912 - Mandag d. 22. marts 2021 kl. 19:00 i Vorbasse Fritidscenter

Til byens spillere, forældre, trænere, frivillige og alle med interesse i, at udvikle Vorbasse Boldklub til gavn for byens piger og drenge, børn, unge, voksne og senior. Et fællesskab som i 2020 især har været udfordret på muligheden for socialt samvær og kammeratskab som fodbolden især kan byde ind med.

I indbydes hermed til generalforsamling i Vorbasse Boldklub af 1912. På generalforsamling er det muligt at komme med ideer, ris og ros til den siddende bestyrelse, samt at opstille til den kommende bestyrelse. Du er velkommen.

Vorbasse Boldklub af 1912 er en fodboldklub som ønsker udvikling og forankring bredt i lokalsamfundet, drevet af frivillige kræfter. Du kan også blive en del af fodbold fællesskabet og være med til at udvikle Vorbasse Boldklub.

Hvad enten du ønsker at være frivillig et par gange om året eller mere, du er altid velkommen. Om du er fodbold “nørd” eller ej er ligegyldigt, eneste forudsætning er, at du ønsker at bidrage med frivilligt foreningsarbejde. Og et godt sted at blive klogere på Vorbasse Boldklub er til generalforsamlingen, - velmødt, vi glæder os til at se dig.

Forslag skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen på mail formandvbk1912@gmail.com

Dagsorden ifølge vedtægterne:

  1. Valg af dirigent og skrift fører
  2. Aflæggelse af formandens beretning
  3. Forelæggelse af det reviderede regnskab
  4. Behandling af forslag
  5. Valg af bestyrelse og suppleanter
  6. Valg af revisor
  7. Eventuelt
Luk