Menu

Trænere og hjælpetrænere søges

image
15. august 2023 kl. 14:46

Skal Vorbasse Boldklub af 1912 også i fremtiden være et fritidstilbud til byens børn og unge i Vorbasse og omegn? Ja selfølgelig! - Men det kræver, at vi kan få den nødvendige hjælp og få trænere og hjælpetrænere til de enkelte årgange og fodboldhold. Der er masser af børn og unge, både piger og drenge, som gerne vil spille fodbold. Men det kan ikke gøre det alene. Vi har siden forårssæsonen og hen over sommeren iherdigt forsøgt finde trænere, men unden held. For at tilbyde fodbold kræver det trænere. Får vi ikke det, har vi ingen fodbold i Vorbasse.Trænere og fodboldspillere er kernen. Uden dem ingen fodbold. Derfor søger vi trænere og hjælpetrænere +14 år. I dag har vi følgende hold vi søger til. Hold: U8 1 x ugentlig træning + kampe

Hold: U9 1 x ugentlig træning + kampe

Hold: U11 1 x ugentlig træning + kampe

Hold: U13 1 x ugentlig træning + kampe

Hold: U14 1 x ugentlig træning + kampe

Hold: U15 1 x ugentlig træning + kampeHar du ønske om at opstarte et hold i en anden årgang, er du selvfølgelig også meget velkommen.

 

Hvad tilbyder vi:

Træner tøjpakke. Skattefri trænergodtgørelse efter statens takser. Tillæg for tidl. træner erfaring. Tillæg hvis du har DBU trænerkursus. Ønsker du at dygtig gøre dig via DBU´s trænerkursus, betaler klubben. 

 

Via DBU´s hjemmeside og APP er der rig mulighed for at finde inspiration til træningen. Ligeledes har vi mulighed for at få træner inspiration fra DBU, hvor de med mellemrum deltager i træningen til inspiration og vejledning. Mulighed for sociale arrangementer for holdet, herunder stævner og træningslejre. 

 

Du vil blive bakket op af vores børne- og ungeudvalg med alt hvad der måtte være omkring hold.

 

Hvem er Vorbasse Boldklub. Ja siden 1912 har klubben været en stor del af byens liv og udvikling, både for børn og voksne. Fodboldoplevelser både på banen og i kammeratskabet omkring fodbold. Vi har i dag en yderst fornuftig økonomi og kassebeholdning. Det giver lavt kontingent, ingen mangel på træningsudstyr, samt at kunne dyrke det sociale udenfor banen, som er forbundet med udgifter. Økonomi kommer ikke af sig selv. Men takket være en lang og mangeårig tradition i byen og klubben, ydet af frivillige i gennem mange år, har det hvert år været muligt at tjene penge til klubbens fodboldspillere via Vorbasse marked med Pølsetelt og Gul-Parkering, samt Fyrværkeri salg til nytår. Der er således omkring klubben stor støtte til Vorbasse Boldklub, - stor tak for det.

 

Så går du med en trænerdrøm, måske sammen med en makker, du kender i jeres eget trænerteam. Vil du gerne være hjælpetræner og er minimum 14 år. Vil du gerne tilbyde at være praktisk holdleder omkring et hold. Vil du gerne tilbyde at være en del af børne- og ungeudvalget. Eller andet? Ja, så tøv ikke med at kontakte en af undertegnede i børne- og ungeudvalget.

 

Jack B. Pedersen  - Mobil: 50545660 / Poul Erik Jessen - Mobil: 24225881

Luk